lördag 21 juni 2008

Hemmasoftisar

Efter fullspäckad helg (Annas flytt i torsdags, midsommar igår) är vi hemma i Farsta och softar. Skulle eventuellt till Anna och hälsa på en sväng men soffan är lite för skön och bakfyllan (för Marcus del i alla fall ;)) lite för nyss överkommen. Så vi blir kvar här och leker pensionärer istället med te och fotboll på tv. Så passade jag på att plocka undan lite och dammsuga och skura golvet. Lite lättare att andas här hemma nu. Skönt att vara hemma.

En konstig grej jag såg idag på tuben: MammaPappaBarn. Barn fortfarande i barnvagn utan några vidare kommunikations-skills. Barn har glasögon. Ja. Glasögon. Hur upptäcker man egentligen synfel hos en sån liten? Inte som att Barn kunde berätta för MammaPappa att jo, men jag ser lite halvkasst, Days of our Lives-suddigt i kanterna liksom. Me needs glajjer. Nån som har någon bra förklaring?

Och så lite skryt. Hjälpte ju som sagt Anna att flytta i torsdags och hon hade varit så gullig och snäll och ansvarstagande (när det gällde det här i alla fall :P) att hon hade bokat en liten lastbil. På väg dit kom jag på att shit, manuellt. Har ju inte kört manuellt på snart två år. MEN, nu är det så här att det gick hur bra som helst. Okej, något höga varvtal från och till, särskilt i början, men inte ett enda kärringstopp. Yess...

Inga kommentarer: