torsdag 31 juli 2008

Bloooooood

Ska iväg och ge blod idag. Är hemma och är svettig, mellanlandar bara för att packa ihop lite grejer till ikväll när det är middag och beachparty på Patricia. Får vara lite försiktig tror jag, med 10% mindre blod i ådrorna finns väl en risk att bli ordentligt askalas om man inte passar sig.

Gårdagen spenderades med Emelie, sedan Emelie och Thimmy. Han var inte på shoppinghumör (men vad kan man begära av en kille utan särskilt klädintresse?) men efter en liten runda gick vi och satte oss i Vitan och så blev han mer nöjd med sin situation. Sen kom Marcus efter jobbet och så gick vi och käkade och sen var vi så seriösa att vi passade på att städa lägenheten. Dammsuga, skura, skrubba - you name it.

Helgen var som en kort version av ett sommarlov. Dubbla grillkvällar, sola och bada på stranden, flyta bort i sin egen svett, bränna sig på magen, fotboll, getingstick (för Annas del, inte min), öl, sallad i solen.

Så, nu kan ni känna er uppdaterade om jag nu mot förmodan inte redan briefat över telefon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oh my, lämna blod... Är inte det läskigt?

Ja den var grym. Det gick jättefort!

Märta sa...

Nej då, inte alls. Sticker till lite när de sätter nålen och ömmar lite i armen efter, men annars ingen fara. It's for a good cause vettu!